Oogzorg

maak direct een afspraak

Grote collectie monturen

van designer tot eigen merk

Maya Pijpers Optiek

alle specialisaties in huis

We nemen de tijd voor u

maak direct een afspraak

De allerbeste service

van professionele opticiens

Service

Garantie en service zijn voor ons erg belangrijk

Garantie

Met uw keuze voor Maya Pijpers Optiek kiest u voor een goed product en service. Maya Pijpers Optiek is aangesloten bij de NUVO en OVN. Dit betekent dat de in de NUVO-voorwaarden opgenomen garantieregeling van toepassing is op uw aankoop. Deze voorwaarden kunt u vinden op www.nuvo.nl of liggen in de winkel voor u klaar.

Bij aankoop van een montuur inclusief glazen geldt een bril garantie. Gedurende 2 jaar na aankoop van een nieuwe correctie bril.

-het eerste jaar geld een eigen risico van 25%*

-het tweede jaar geld een eigen risico van 50%*

*vraag naar de voorwaarden in de winkel.

Aftersales

Ondanks alle zorg en aandacht voor uw aankoop kan het voorkomen dat er toch iets niet in orde is. U kunt hiervoor altijd binnenlopen. Het kan zijn dat we de bril iets moeten stellen. We zullen dan kijken hoe we het zo snel mogelijk voor u op kunnen lossen. 

Mocht u gewenningsproblemen hebben, dan willen we u erop wijzen dat u dit binnen 2 maanden na aankoop aan ons meldt. We gaan samen met u kijken naar een alternatieve oplossing.  We ruilen de glazen eenmalig om tegen een ander glastype. Er is geen recht op teruggave van geld, mocht u een hoogwaardiger product kiezen dan zal het verschil in prijs bijbetaald moeten worden.

Friendscard

Als u een  friendscard heeft ontvangen. Wat kunt u ermee. U kunt de friendscard inwisselen op een volgende aankoop*. Ook kunt u deze friendscard aan aan uw vrienden cadeau geven.

*Niet inwisselbaar op aktie aanbiedingen. max. 1 friendscard per bestelling. Friendscard kan niet voor openstaande bestellingen gebruikt worden.

Afspraak plannen Lenzen bestellen