Oogzorg

maak direct een afspraak

Maya Pijpers Optiek

alle specialisaties in huis

We nemen de tijd voor u

maak direct een afspraak

De allerbeste service

van professionele opticiens

Grote collectie monturen

van designer tot eigen merk

Service

Garantie en service zijn voor ons erg belangrijk

Garantie

Met uw keuze voor Maya Pijpers Optiek kiest u voor een goed product en service. Maya Pijpers Optiek is aangesloten bij de NUVO en OVN. Dit betekent dat de in de NUVO-voorwaarden opgenomen garantieregeling van toepassing is op uw aankoop. Deze voorwaarden kunt u vinden op www.nuvo.nl of liggen in de winkel voor u klaar.

Bij aankoop van een montuur inclusief glazen geldt een bril garantie. Gedurende 2 jaar na aankoop van een nieuwe correctie bril.

-het eerste jaar geld een eigen risico van 25%*

-het tweede jaar geld een eigen risico van 50%*

*vraag naar de voorwaarden in de winkel.

Aftersales

Ondanks alle zorg en aandacht voor uw aankoop kan het voorkomen dat er toch iets niet in orde is. U kunt hiervoor altijd binnenlopen. Het kan zijn dat we de bril iets moeten stellen. We zullen dan kijken hoe we het zo snel mogelijk voor u op kunnen lossen. 

Mocht u gewenningsproblemen hebben, dan willen we u erop wijzen dat u dit binnen 2 maanden na aankoop aan ons meldt. We gaan samen met u kijken naar een alternatieve oplossing.  We ruilen de glazen eenmalig om tegen een ander glastype. Er is geen recht op teruggave van geld, mocht u een hoogwaardiger product kiezen dan zal het verschil in prijs bijbetaald moeten worden.

Friendscard

Als u een  friendscard heeft ontvangen. Wat kunt u ermee. U kunt de friendscard inwisselen op een volgende aankoop*. Ook kunt u deze friendscard aan aan uw vrienden cadeau geven.

*Niet inwisselbaar op aktie aanbiedingen. max. 1 friendscard per bestelling. Friendscard kan niet voor openstaande bestellingen gebruikt worden.

Afspraak plannen Lenzen bestellen